Atsiskaitymo informacija

3dgaminiai.lt svetainėje atsiskaityti už prekes galite tik banko pavedimu. Svarbu: nedarykite pavedimo tol, kol mes su jumis nesusisieksime (el. paštu ir/arba telefonu) ir nepatvirtinsime jūsų užsakymo. Gavę jūsų užsakymą męs patikrinsime ar turime visus reikiamus komponentus, ir tik įsitikinę kad galėsime jūsų užsakytą gaminį pagaminti patvirtinsime jūsų užsakymą. Po užsakymo patvirtinimo atlikite banko pavedimą pagal išankstinę sąskaitą faktūrą. Patvirtinę užsakymą bei gavę jūsų mokėjimą, pradėsime jį vykdyti ir informuosime Jus apie jo paruošimą ir pristatymą (el. paštu ir/arba telefonu).

Atsiskaitymui reikalingus duomenis rasite išankstinėje sąskaitoje. Mūsų banko sąskaitą taip pat galima rasti skiltyje kontaktai.

Pagal 3dgaminiai.lt pirkimo-pardavimo taisykles sutartis tarp Pirkėjo ir Pardavėjo laikoma sudaryta nuo tada, kai Pardavėjas patvirtina Užsakymą. T.y. jeigu dėl objektyvių priežasčių mes negalėtume įvykdyti jūsų užsakymo pvz. dėl komponentų trūkumo ar pasikeitusios gaminio kainos mes turime teisę užsakymo nepatvirtinti, jį pakeisti arba atšaukti.

Pagal 3dgaminiai.lt naudojimosi svetaine taisykles bei užsakymo sutarties sąlygas – sudaryti, nepatvirtinti ir neapmokėti užsakymai nėra laikomi pirkimo-pardavimo sutartimi ir nėra vykdomi. Lankytojai gali be jokių apribojimų sudarinėti užsakymus, tik kol jie nėra patvirtinti ir apmokėti – jie nebus vykdomi.